MARDİN / KIZILTEPE - Yunus Emre İlkokulu

Nis

Yunus Emre İlkokulu 2/A sınıfı sınıf öğretmeni Sümeyye Kurtay ve öğrencileri e Twining projesi kapsamında sergi düzenlediler. Proje başlangıcından bitimine kadar yapılan çalışmaların fotoğrafları ve öğrencilerin bireysel ve grup etkinlikleri sergide yer aldı. Sergiyi gezen veli, öğretmen ve öğrencilerden alınan olumlu dönütler 2/A sınıfı öğrencilerini çok mutlu etti.

15 - 19 etkinlik haftasında oynadığımız oyunlararımız

Davul zurna 1,2,3

Balık ağı oyunu

Benim bir atım var oyunu

“Canlıların Yaşam Döngüsüne Keşif ” e Twinning Projesi

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni Sümeyye KURTAY ve öğrencilerinin katıldığı “Canlıların Yaşam Döngüsüne Keşif ” e Twinning projemiz başladı. Projemiz 4-9 yaş aralığını kapsayan okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik bir projedir. Projemizde, bilimsel açıklamalardan yola çıkarak çocukların bilimsel süreç becerilerini desteklemeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte çocuklar canlıları tanıyarak doğayı, bitkileri, hayvanları ve insan doğasını keşfedecektir. Fen ve doğa etkinliklerinde öğrencilerin aktif katılımları sağlanarak, gezi gözlem ve incelemeler yapmalarını, multidisiplinler arası yolculuklarında doğaya ve canlılara karşı daha duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Projemiz aralık-mayıs aylarını kapsayan bir projedir.

Projemizin Afiş, Logo ve Kelime Bulutu çalışmasını beyin fırtınası yöntemiyle 2/A sınıfı öğrencilerimizle oluşturduk.

Ock

Öğrencilerimizin Bülbül Kafeste Oyunu. Etkinlik için emeği geçen değerli hocamıza teşekkür ederiz

Ara

AFAT Deprem ve Doğal afet esnasında yapılması gereken "çök kapan tutun" yöntemini öğrencilerimize uygulamalı bir şekilde tatbikat yaptırarak anlatık.